23/11-15 för mycket att göra

Hej på er! Den här veckan kommer bli helt fullspäckad vill jag bara berätta så det kanske blir lite uppdatering. Idag hade vi ett matteprov om procent, promille, PPM, ränta, amortering, KPI, förändringar och massa andra saker som jag inte ens minns. Matte är det ämnet som verkligen skiljer sig betygsmässigt från resten av ämnena och det ämnet som jag har svårt att i princip förstå någonting i. Vi har haft ett tidigare matteprov nu på gymnasiet då jag verkligen trodde att jag skulle få ett högt betyg för jag mer än vanligt...men så kommer det ett E. Betyget E är inte lågt för mig i matte utan det betyget får jag oftast inom det ämnet, så jag var verkligen inte besviken utan tvärt om - glad! 

Det som bekymrar mig är bara det att om jag nu hade sån koll på allting då, hur ska jag kunna få godkänt när jag inte förstår någonting på det här provet?! Åh jag blir så arg på mig själv, jag borde inte sätta krav på mig själv för det gör mig bara stressad.

Iallafall, efter skolan gick jag på ett styrka/puls-pass för att tänka bort skolan en stund. Imorgon har vi ingenting i skolan vad jag vet vilket är jätteskönt så efter skolan blir det simning/bad med Sika och sedan plugg plugg plugg! För på onsdag ska det lämnad in en filmanalys i engelska samt ett bearbetningsprov i samhällskunskap - och jag har inte börjat än! 

Torsdag då, ett testtillfälle inför nationella proven då jag muntligt ska redovisa ett valfritt ämne inför en grupp, sedan har vi ju deadline för våra styrkeprogram också... Jag slänger även in ett styrka/puls-pass här för att minska på stressen en aning. 
Sedan fick vi nya spanskaglosor till på fredag som ska förhöras och till sist avslutar jag skolveckan med träningssimning.

Det blev ett deprimerande inlägg men jag kände att det var bra även för mig själv att se vad som ska hända till veckan. Jag får glädjas åt att det snart är jul iallafall

En bild jag tog i fredags påväg till simhallen - så fint!
0 kommentarer